Bäst fatbike enligt tester

Fatbikens historia

Innan man bestämmer sig för vilken fatbike som passar bäst är det viktigt att analysera vad du ska använda din fatbike till. Vissa kör nästan bara på asfalt med sin fatbike och vill ha den eftersom fatbiken ser så stencool ut. Andra använder sin fatbike för riktigt tuff och kuperad terräng.

De flesta använder en fatbike på det ursprungliga sättet, det vill säga att köra i mjuk sand, på snö eller i lera. Du kan lägga snöslungan på hyllan om du skaffar en fatbike eftersom med den kan du cykla på snön.

Hitta bra tester på fatbikes

Fatbikens historia

Efter du har bestämt hur du vill nyttja din fatbike är det dags att läsa igenom mängder med tester och vad man ska tänka på i valet av sitt livs bästa investering, fatbiken.

Det har utförts ganska många tester på fatbikes i Sverige, USA, Kanada och i andra länder. De bästa testerna och de bästa fatbike-cyklarna finns listade här.


De bästa på fatbike i Sverige


Allt intressant om fatbikes

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om fatbike, bredcyklar, tjockhjulingar men också en del kul och lustiga saker gällande mountainbike och andra cyklar.Meny - Fatbike
Till förstasidan på www.fatbike.seHögst upp på sidan om fatbikesLängst ned på sidan om fatbikes
FetcykelFatbikesCykelbutikNyheter